TANTRICKÁ MASÁŽ – roční profesionální výcvik – Umění transformační tantrické masáže (Cesty transformace)

kurz tantrická masáž v profesionální praxi

NAUČTE SE NEJKOMPLEXNĚJŠÍ DOVEDNOSTI TANTRICKÉ MASÁŽE,

OBJEVTE PLNÝ POTENCIÁL TĚLA I DUCHA,

ZÍSKEJTE NEJKVALITNĚJŠÍ PROFESIONÁLNÍ MASÉRSKÝ TRÉNINK A CERTIFIKÁT.

Váš zájem vás přivedl na stránku ročního výcviku Tantrická masáž – roční výcvik (Cesty transformace). Zde máte možnost přihlásit se na nejkomplexnější výcvik, jak rozvíjet, léčit a naplňovat potenciál těla i duše díky vědomému doteku ať již na fyzickém či energetickém těle přijímajících. Není přitom podstatné, zda jde o vašeho životního partnera, blízkou bytost či zcela nového klienta. Toto je výcvik, který sestavil John Hawken a mnoho let ho i vedl. Je to onen původní výcvik celostního tantrického přístupu k tělu i duši, z kterého jsou většinou odvozeny ostatní výcviky tantrické masáže v Čechách i na Slovensku. Pokud si přejete získat nejkvalitnější a nejúplnější dovednosti v celém komplexu tantrického přístupu v péči o tělo a ducha, ocitli jste se na tom správném místě, kde učinit první krok – přihlásit se.

Tantrická masáž – roční výcvik – organizace výcviku

Výcvik trvá celkem 24 dnů a je rozdělen do čtyř bloků po šesti dnech od úterý večer do nedělního oběda. Je určen ženám, mužům, párům i jednotlivcům, kteří mají přání prostřednictvím prožívání (dávání i přijímání) tantrických masáží a doteků léčit a/nebo rozvíjet své tělo a svůj vztah k němu. Skrze přijímání masáží se naučíte hluboce se uvolnit, což umožní vaší přirozené spontánní energii znovu vytrysknout na povrch. Tato energie je hluboce léčivá, nejen na fyzické úrovni, ale uvolňuje i psychické a emocionální napětí. Výcvik vás povede k přijetí a otevření se vašemu tělu, energii, potěšení, skutečnému sebepřijetí a sebelásce a finálně k plnější radosti ze života.

Výcvik je také určen všem, kteří mají zájem se stát kvalifikovanými a zkušenými profesionálními praktikanty tantrické masáže. Projdete si jak svými osobními tématy, tak vším, co je k tomuto typu masáží potřeba umět i prožít. Poslední blok je i více orientován na vše, co navíc potřebují ovládat i profesionální maséři a masérky. Po absolvování všech bloků spolu se supervizemi získáte nejhodnotnější certifikát tantrických masáží dostupný v České a Slovenské republice.

1. blok     5.   –  10. 12. 2023

2. blok     9.  –  14. 1. 2024

3. blok   19.  – 24. 3. 2024

4. blok    3.  –    9.6. 2024 (prodlouženo o pondělí)

Skupina je již uzavřena a není možné se do ní nově připojit. Rádi se s vámi setkáme v dalším ročníku. Předpokládáný začátek dalšího ročníku je jaro 2025. Chcete-li se zúčastnit, napište nám na skola@umenimilovani.cz, budeme vás následně kontaktovat.

Nutné předpoklady a jak pokračovat

Na samotný výcvik navazují supervize. Po jejich úspěšném absolvování získává účastník certifikát profesionálního tantrického maséra nebo masérky.

Před tímto výcvikem není povinnost absolvovat další výcviky. Pokud jste otevření práci ve skupině, máte-li libovolné zkušenosti z této oblasti, je pro většinu možné přihlásit se na tento výcvik. Současně výbornou přípravou jsou masážní kurzy z naší 11 denní řady Tantrické masáže, 11denní profesionální certifikovaný výcvik (M1-5). Pro všechny kteří 11 denní výcvik již absolvovali, je tento roční výcvik skvělou nadstavbou a doplněním toho nejkomplexnějšího v Čechách i na Slovensku.

Širší kontext a ucelená tantrická filosofie a přístup k životu je hlubokou a hravou formou přístupný v rámci ročního tantrického výcviku Tantrický výcvik Posvátné tělo – Vášnivý duch (Cesty transformace) (PTVD). Pokud jste tento výcvik absolvovali, bude roční masážní výcvik pro vás prohloubením a rozšířením, pokud jste PTVD zatím neabsolvovali, je to velmi vhodné pokračování i po ročním masážním výcviku, protože vám získané dovednosti zasadí do plného kontextu. V každém případě jsme i mnohaletou praxí přesvědčení, že každý kdo se chce tantrické a jakékoliv formě celostní masáže věnovat dlouhodobě, měl(a) by absolvovat oba tyto výcviky.

Tantrická masáž – roční výcvik – cena a místo

Výuka (tlumočení) v jazyce: Anglicky a česky, tlumočeno do druhého jazyka.

1.a) Cena jednoho týdenního bloku:
  • za osobu: 11.960 Kč
  • za pár* je 21.960 Kč
(Před prvním blokem se platí též záloha a zůstává jako deposit do konce kurzu: 5000/osoba je na 4. blok!)
Absolventi jiných ročních výcviků Cest transformace mají slevu 1690 Kč na první blok.

1.b) Platba za celý výcvik najednou (výhodnější než při platbě za jednotlivé bloky):

  • za jednotlivce 39.690
  • za pár 73.690 Kč
  • po odeslání přihlášky obdržíte platební instrukci na první blok. Přejete-li si zaplatit celý výcvik a dosáhnout tak nižší ceny. Naplaťte dle platební instrukce. Uveďte to do poznámky, budeme vás kontaktovat a ručně následně spárujeme platbu.
  • záloha 5.000 ( jako v bodě 1.a) se neplatí, v případě nemoci je možné nahradit si blok v dalším ročníku, platba je nevratná

Kurzovné nezahrnuje poplatek za ubytování a stravu.

2. Ceny ubytování a stravy v Centru Transformace v Černívsku:

Cena ubytování je odvozena od zvolené nebo dostupné varianty ubytování. Do poznámky v přihlášce uveďte jaké ubytování si přejete. V pořadí jak budou přihlášky přicházet vyhovíme přání dle aktuálních možností. Počet pokojů je limitován, tzn. většinou není možné vyhovět všem žádostem o singl ubytování. První přihlášení mají vyšší šanci. Zveřejňujeme zde platné ceny ubytování a stravy. S ohledem na inflaci se mohou v čase zvýšit.

Ceny Centra pro osobu/noc:
Jednolůžkový pokoj – na základě obsazenosti Centra           950 Kč
Dvoulůžkový pokoj – pouze pro pár           750 Kč
Lůžko ve sdíleném pokoji – ženy a muži zvlášť           550 Kč
Galerie – podkrovní pokoj, přístup po žebříku           450 Kč
Meditárna – velká místnost, kde se koná kurz           400 Kč
Stan/Karavan – na zahradě u Centra           350 Kč
Maringotka pro 1 až 2 osoby – stejná cena           500 Kč
Ubytovaní v jiném zařízení – manipulační poplatek           230 Kč

Poplatek obci za ubytování za osobu a den 45 Kč/2 EUR

Stravování osoba/den:
Plná penze           600 Kč

TANTRICKÁ MASÁŽ – roční profesionální výcvik – Umění transformační tantrické masáže (Cesty transformace)

Od:
03. 06. 2024 - 18:00
Do:
09. 06. 2024 - 14:00
Typ:
roční výcvik
Úroveň:
ze základní do profesionální
Kde:
Centrum Transformace u Blatné, Jižní Čechy
Cena:
Zde uvedená cena je kurzovné za první blok. Je třeba ji zaplatit po obdržení platební instrukce, kterou odesíláme hned po obdržení přihlášky. Jen pokud budete chtít fakturu, uveďte to do poznámky včetně plné identifikace subjektu a neplaťte dle platební instrukce, ale počkejte na vystavení faktury. Ubytování a jídlo, jejichž cena je uvedena výše budete platit na místě dle příslušné volby. Uveďte však do poznámky, jaký typ ubytování si přejete rezervovat. Cena pro pár se vztahuje i na dvojice muž a žena přihlášené jednou přihláškou a zaplacené jednou platbou. Dvojlůžkové pokoje jsou vyčleněny pro páry, které jsou životními partnery.

11960 Kč za osobu nebo 21960 Kč za pár
Určeno pro:
páry i jednotlivce
Lektoři:
Jenni Joy a Jan Komeda

Přihláška na kurz

V páru? Ne Ano
Souhlasím s podmínkami
Souhlas s ochranou a nakládáním osobních údajů GDPR

Přihláška na kurz

V páru? Ne Ano
Souhlasím s podmínkami
Souhlas s ochranou a nakládáním osobních údajů GDPR