Silvestr 2018 – tantrická oslava splněných přání

Silvestr s programem

Silvestr 2018 - načerpejte energii a předejte ji do svých záměrů pro rok 2019.

Dovolte své životní energii naplnit vaše sny a vize.

užijte si magické hry a rituály.

Silvestr 2018 – tantrická oslava je inspirující a nabíjející den a noc a je nádherným rozloučením s odcházejícím rokem a jedinečným způsobem, jak podpořit své záměry pro další rok tradicemi tantry, keltů, slovanů a indiánskou Quodoushku.

Přijďte s námi oslavit vstup do nového roku. Společně prožijeme Silvestr 2018 hrou a zábavou ve společnosti lidí s otevřeným a tolerantním srdcem v plně nekuřáckém prostředí. Průběh dne a večera bude mimo tradičního oblíbeného programu a vrcholného nočního rituálu obohacen o keltsko-slovanské tradice a překvapení z indiánské Quodoushky. V bezpečném prostoru budeme navyšovat a expandovat energii kontaktními hrami, tancem, meditací a tradičními rituály. V expandované energii si budeme plnit svá přání.

Dovolte sami sobě otevřít se energii a naplnit své sny a vize. Odměnou nám bude uvolnění, radost, vzrušení, láska, vášeň, svoboda, přijetí a blízkost. V rytmu bubnů ozdobeni magickými symboly na svých tělech vás provedeme posledním dnem v roce a společně si podpoříme záměry pro nový rok.

Silvestr 2018 – oblíbený tradiční program s překvapením:

– hledání záměru pro rok 2019 a jeho ztvárnění jantrou
– rituál splněných přání
– silvestrovský bazar
– co na to naši keltští a slovanští předci
– posvátný párový tantrický rituál Maithuna, který bude probíhat v těch párech, v kterých na oslavu přijdeme s alternativou pro ty, kteří v páru nejsou a chtějí rituálem projít sami za sebe nebo ve dvojicích utvořených v rámci večera.

Nezapomínejme si hrát! Nezapomínejme se radovat! Všichni se zkušenostmi z tantry, bodyworku či šamanismu jste srdečně zváni do kruhu laskavých lidí s otevřeným srdcem. Po takovýchto setkáních odcházíme nádherně uvolněni, nabití energií a s chutí do všeho co nás další rok čeká.

Sejdeme se v pondělí 31. 12. 2018 mezi 9:45-9:55 abychom mohli začít od 10:00 hodin. Program je plánován do 1. 1. 2019 1:00. Ve volné zábavě je možné pokračovat až do rána.

S ohledem na limitovaný počet míst nám prosím zašlete přihlášku na Silvestr 2018 – magickou oslavu splněných přání co nejdříve. Všichni účastníci mohou v rámci příspěvku ve studiu přespat. Je to výborná příležitost ke sdílení a spočinutí ve společně získané energii.

Počty žen a mužů plánujeme zajistit vyrovnané. Tzn. první přihlášení jednotlivci mají větší pravděpodobnost potvrzení účasti.

SETKÁNÍ, OSLAVY A PRAKTIKA

Zajímáte-li se o setkávání s lidmi, kteří se radují ze života a mají zkušenosti z našich kurzů nebo jiných obdobných seminářů, přijďte mezi nás na některou z těchto akcí:

Tantrická praktika slouží k procvičování dovedností získaných v rámci různých kurzů nejen ve Škole Umění milování.

Oslavy jsou příležitostí setkávat se minimálně 1x za čtvrtletí v komunitě lidí s otevřeným srdcem a oslavit radost ze života bez alkoholu, kouře a o to intenzivněji ve svém vnitřním světě v blízkosti všech ostatních.

Přihláška na kurz

V páru? Ne Ano
Souhlasím s podmínkami
Souhlas s ochranou a nakládáním osobních údajů GDPR

Přihláška na kurz

V páru? Ne Ano
Souhlasím s podmínkami
Souhlas s ochranou a nakládáním osobních údajů GDPR