Zimní slunovrat aneb Silvestr před Silvestrem – oslava plnění přání

Zimní slunovrat Skola Umeni milovani Jan Komeda

Zimní slunovrat - načerpejte energii a předejte ji do svých záměrů pro další rok.

Dovolte své životní energii naplnit vaše sny a vize.

Užijte si magické hry a rituály.

Zimní slunovrat aneb Silvestr před Silvestrem – oslava plnění přání je inspirující a nabíjející večer. Je nádherným rozloučením s odcházejícím rokem a jedinečným způsobem, jak podpořit své záměry pro další rok tradicemi tantry, keltů, slovanů a indiánských kmenů. Letošní zimní slunovrat vychází na 21. prosince 2024 10:22. Věnujeme této oslavě celý den a večer tak, aby posílení našich záměrů bylo co nejblíže astronomickému slunovratu. Naplněn je obdobným programem jako předchozí ročníky. Rozproudíme povzbudivými aktivitami energie, abychom je nasměrovali do našich záměrů na další rok. Samotný Silvestr vedeme a organizujeme na přelomu roku Silvestr s programem – magická oslava splněných přání.

Přijďte s námi oslavit nástup slunce a přicházející nový rok. Společně prožijeme zimní slunovrat hrou a zábavou ve společnosti lidí s otevřeným a tolerantním srdcem v plně nekuřáckém prostředí. V bezpečném prostoru budeme navyšovat a expandovat energii kontaktními hrami, tancem, meditací a tradičními rituály. V expandované energii si budeme plnit svá přání.

Dovolte sami sobě otevřít se energii a naplnit své sny a vize. Odměnou nám bude uvolnění, radost, vzrušení, láska, vášeň, svoboda, přijetí a blízkost. V rytmu bubnů ozdobeni magickými symboly na svých tělech vás provedeme posledním dnem v roce a společně si podpoříme záměry pro nový rok.

Zimní slunovrat:

– podpoření záměru pro nastupující rok a jeho ztvárnění jantrou
– rituál splněných přání
– silvestrovský bazar
– posvátný párový tantrický rituál Maithuna, který bude probíhat v těch párech, v kterých na oslavu přijdeme s alternativou pro ty, kteří v páru nejsou a chtějí rituálem projít sami za sebe nebo ve dvojicích utvořených v rámci večera.

Nezapomínejme si hrát! Nezapomínejme se radovat! Všichni se zkušenostmi z tantry, bodyworku či šamanismu jste srdečně zváni do kruhu laskavých lidí s otevřeným srdcem. Po takovýchto setkáních odcházíme nádherně uvolněni, nabití energií a s chutí do všeho co nás další rok čeká.

S ohledem na limitovaný počet míst nám prosím zašlete přihlášku co nejdříve. Všichni účastníci mohou v rámci příspěvku ve studiu přespat. Je to výborná příležitost ke sdílení a spočinutí ve společně získané energii.

Počty žen a mužů plánujeme zajistit vyrovnané. Tzn. první přihlášení jednotlivci mají větší pravděpodobnost potvrzení účasti.

SETKÁNÍ, OSLAVY A PRAKTIKA

Zajímáte-li se o setkávání s lidmi, kteří se radují ze života a mají zkušenosti z našich kurzů nebo jiných obdobných seminářů, přijďte mezi nás na některou z těchto akcí:

Tantrická praktika slouží k procvičování dovedností získaných v rámci různých kurzů nejen ve Škole Umění milování.

Oslavy jsou příležitostí setkávat se minimálně 1x za čtvrtletí v komunitě lidí s otevřeným srdcem a oslavit radost ze života bez alkoholu, kouře a o to intenzivněji ve svém vnitřním světě v blízkosti všech ostatních.

Zimní slunovrat aneb Silvestr před Silvestrem – oslava plnění přání

Od:
21. 12. 2024 - 10:00
Do:
22. 12. 2024 - 1:00
Typ:
oslava
Úroveň:
pokročilá
Kde:
Centrum Avati, Kobrova 3354/5, Praha 5 Smíchov
Cena:
Cena pro pár se vztahuje na životní partnery přihlášené jednou přihláškou a zaplacené jednou platbou.

Využijte nižších cen za včasné přihlášení a úhradu kurzovného:
1. Nejnižší cena - úhrada do 23.06.2024: 2469 Kč za osobu nebo 3960 Kč za pár
2. Zvýhodněná cena - úhrada do 21.09.2024: 2960 Kč za osobu nebo 4690 Kč za pár
3. Standardní cena: 3500 Kč za osobu nebo 5690 Kč za pár
Určeno pro:
jednotlivce i páry
Lektoři:
Jan a Marie

Přihláška na kurz

V páru? Ne Ano
Souhlasím s podmínkami
Souhlas s ochranou a nakládáním osobních údajů GDPR

Přihláška na kurz

V páru? Ne Ano
Souhlasím s podmínkami
Souhlas s ochranou a nakládáním osobních údajů GDPR